Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Долговечност – благослов или заборавени од Господ?

Огромен процент од причините, поради кои се разболува човекот, е гревот. Кога велиме грев, не зборуваме за непокајан грев, туку за покајан грев (грев за кој сме се покајале). Бидејќи непокајаните луѓе, можно е никогаш да не се разболат, и да умрат здрави. Оваа состојба е показател за апсолутна оставеност од Бога уште отсега, тоа... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: