Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Дали владата веќе го прифатила предлогот од Париз ?

Дали владата веќе го прифатила предлогот од Париз, информациите говорат дека е усогласен со МНР?!
News image

Вторник, 21 Јуни 2022

News image

Понеделник, 20 Јуни 2022

News image

Недела, 19 Јуни 2022

News image

Петок, 17 Јуни 2022

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: