Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Сонот на Пресвета Богородица

ЗА ВЕРАТА Христијанската вера не` учи што направил Бог за човечкото спасение, а што човекот треба да направи за да добие спасение. Бог на луѓето им се објавува Себе си преку Своите дела –преку видливиот свет, а особено преку човечкиот разум, совеста и срцето. Тоа природно Божјо откровение ни овозможува да знаеме за Бога и […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: