Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Вечерна за Источен Петок – Балаклија

На 20 април 2023 година (четврток од Светлата седмица), во храмот на света Петка во Бедиње – Куманово, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј служеше Вечерна богослужба.
"Вечерна за Источен Петок – Балаклија"

На 20 април 2023 година (четврток од Светлата седмица), во храмот на света Петка во Бедиње – Куманово, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј служеше Вечерна богослужба.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: