Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Митрополит Наум – ПОСТ ВЕЛИГДЕНСКО ПОСЛАНИЕ!

  Пост Велигденско послание Што има ново со нашата Црква? Барем ништо од тоа за што некои се „загрижени“! Никој од нас досега официјално не побарал промена на уставното име на нашата Црква, никој не ја побарал нашата црковна диjаспора, никој не побарал промена на нашиот црковен календар, никој не побарал ставропигиjални манастири во наша […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: