Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Осветување на камен-темелник

Осветување на камен-темелник

 

Sample Image   Sample Image

 

На ден 06. 06. 2022 година, Митрополитот Агатангел изврши осветување на камен темелник за возобновување на руинираната црква во селото Ветерско, посветена на свети Никола.

 

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: