Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Денови на КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ

28.05.2022 Денови на КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ. Во посета на Лешочкиот манастир беа КУД Кирил Пејчиновиќ - Теарце, КУД Петровачки асамбал-Петровац - Р. Србија, КУД Смедерево, Р. Србија. Во чест на нашиот учител и просветител Кирил Пејчиновиќ се одржа и концерт.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: