Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Вечерна богослужба на празникот Вознесение Христово – Спасовден

На 01.06.2022 година, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј служеше Вечерна богослужба на празникот Вознесение Христово – Спасовден, во храмот „Вознесение Христово,“ во нас. Долно Којнаре, Куманово.
"Вечерна богослужба на празникот Вознесение Христово – Спасовден"

На 01.06.2022 година, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј служеше Вечерна богослужба на празникот Вознесение Христово – Спасовден, во храмот „Вознесение Христово,“ во нас. Долно Којнаре, Куманово.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: