Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Тропар на Светите рамноапостолни Константин и Елена (03.06.2022)

О, мудар Константине,со благодатта облеан одозгора,Премудроста Божја ја спозна,Крстот како заштита го прифати,и осветлуван од него, патот кон небесата се отвори, за сите кои со вера го носат крстот свој

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: