Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Внимание, момчиња и девојчиња - невиноста не е исто што и наивноста- Кејлин Кослоски

Веројатно често се чувствувате дека сте "наивни" поради тоа што не сте имале многу врски во животот. Тоа е поради тоа што овие три зборови често се мешаат во денешното општество. Денес луѓето мислат дека ако си "искусен" кога станува збор за врските и забавувањето, значи дека со самото тоа си и "позрел", а ако немаш искуство со врските, значи дека и понатаму си незрел,

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: