Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

МОМЕНТОТ НА ИЗВИНУВАЊЕТО

Ведрана ги отвора очите и прво пред себе го гледа Пркос. Му се насмевнува.-Ведрана, добра ли си?- Подобро ми е. Слава на Бог и денес ни помогна!- Ми помага и на мене себичниот, како да не ти помогне тебе, која Му припаѓаш?

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: