Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Тропар на светиот апостол Јаков брат Господов 23 октомври / 5 ноември 2022

Како праведен Господов ученик,си го примил Евангелието,како маченик имаш смелост непобедлива,како јерарх се молиш, ти кој си брат Божји.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: