Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Молитвено прославен преподобниот Прохор Пчински во неговиот манастир во Донибрук

Твојата божествена црква, како извор на чуда Бог ја покажа, не како некогаш Израилците во Овчјата бања, не едно туку безбројно мноштво добиваа исцеление блажен Прохоре.  ...

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: