Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Тропар на светите славни четириесет Битолски преподобномаченици 15 октомври / 28 октомври 2022

На Битола благоуханите цветови,и сопричесници на мачениците Христови,светите четириесет од душа да ги чествуваме.Зашто тие, возвестувајќи ја православната

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: