Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Рацете на Мојсеј

Свештеник Јани Мулев Во Стариот завет читаме многу интересни настани и личности, кои освен историска, имаат и духовна смисла. Па така, во Втората книга Мојсеева (2.Мојс. 17, 9-16) читаме дека Мојсеј се искачил „на врвот“ од гората, заедно со неговиот роден брат Арон и Ор, и оттаму ја гледал борбата помеѓу Израилот и Амалиќаните. Тој... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Скорешни написи

Архиви

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: