Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Пречки за исповед

Николај Воинеску Незнаењето, егоизмот и грешниот живот се главните причини поради кои многу христијани не се исповедаат. Други причини се осудувањето на свештенството, антицрковниот дух, борбата против верата и маловерието. И како да не е доволно тоа, доаѓа и нашиот противник, ѓаволот. И се обидува по секоја цена да нѐ спречи да отидеме на исповед.... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Скорешни написи

Архиви

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: