Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

ШКОТЛАНЃАНИТЕ, ПО МАШКА ЛИНИЈА, СЕ МАКЕДОНЦИ

За време на одморот, минатата година (се работи за 2008 година, зм.), јас и мојата сопруга (Симонка, зм.) бевме на

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: