Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Божествена литургија

На 11.09.2021г., денот кога Црквата го слави и си спомнува за настанот на Отсекувањето на главата на св. Јован Крстител, […]

На 11.09.2021г., денот кога Црквата го слави и си спомнува за настанот на Отсекувањето на главата на св. Јован Крстител, во МПБ ,,Св. Климент Охридски” беше отслужена Божествена литургија.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: