Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Божествена литургија – Крстовден

,,На Твојот крст се поклонуваме Владико, и светото Твое воскресение го славиме!” На 27.09.2021г. во МПБ ,,Св. Климент Охридски” се […]

,,На Твојот крст се поклонуваме Владико, и светото Твое воскресение го славиме!”
На 27.09.2021г. во МПБ ,,Св. Климент Охридски” се отслужи Божествена литургија.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: