Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Вечерна богослужба за Неделата дваесет и втора по Педесетница и празник на Соборот на свети Архангел Михаил и другите небесни бестелесни сили

На 20.11.2021 год., во храмот на Светите Архангели, во Куманово, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј служеше воскресна Вечерна богослужба за Неделата дваесет и втора по Педесетница и празник на Соборот на свети Архангел Михаил... Повеќе »
"Вечерна богослужба за Неделата дваесет и втора по Педесетница и празник на Соборот на свети Архангел Михаил и другите небесни бестелесни сили"

На 20.11.2021 год., во храмот на Светите Архангели, во Куманово, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј служеше воскресна Вечерна богослужба за Неделата дваесет и втора по Педесетница и празник на Соборот на свети Архангел Михаил и другите небесни бестелесни сили.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: