Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

АЛАРМ ДО НАДЛЕЖНИТЕ ИНСТИТУЦИИ: ЗАШТИТЕТЕ ЈА ЦРКВАТА „СВ. АТАНАСИЕ“ ВО ВАРОШ КАЈ ПРИЛЕП ЗАШТО Е ИЗЛОЖЕНА НА КАТАСТРОФА

Не со години, ами со децении останува статус-кво состојбата на црквата „Св. Атанасие“ во Варош, кај Прилеп, која е еден

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: