Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Quaestio за тоа дали печатените книги ќе исчезнат

Се чини дека електронските изданија ќе ги заменат печатените книги. Во прилог на тоа може да се наведат следните аргументи: 1. Како што глинените таблички за пишување и пергаментот биле заменети со хартијата, така и печатените книги ќе бидат заменети со елелктронски фајлови кои ќе бидат достапни на компјутери, таблети, електронски читачи и други уреди […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: