Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Светол Петок и Празникот на Пресвета Богородица - Живоносен Извор во манастирот Донибрук

На 28 април, 2022 година, вечерта спроти Светол Петок, кога Црквата ги слави чудесата на Пресвета Богородица – Животодавен Извор, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, Викторија, беше отслужена Вечерна богослужба во сослужение на свештенств...

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: