Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Американецот Даглас што стана православен Димитриј

Света Гора за познатиот американски фотограф Даглас Литл (Douglas Alfred Demetrios Lyttle) не беше само место на вдахновение за неговото уметничко творештво. Беше ковчег на Православието каде што се вдлабочуваше во своите духовни потраги во текот на 45 години. Неговото … Continue reading →

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: