Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Христијанството vs Исламот – Извадок од книгата Флавијан

– А јас, ви велам – зборуваше фото-типот со убедување од американскиот претседател, кој зборувал на трибините пред изборите – дека христијанството го доживеало својот конечен пораз до крајот на вториот милениум од своето постоење! Готово е! Христос умре за … Continue reading →

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: