Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Трет ден Велигден во храмот „Света Петка“ во Црниче

На 26.04.2022 година – третиот ден од Велигден, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи Света  Златоустова Литургија во храмот „Света Петка“ во Црниче.

На 26.04.2022 година – третиот ден од Велигден, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи Света  Златоустова Литургија во храмот „Света Петка“ во Црниче.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: