Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Вечерна богослужба во светата и велика Недела на Пасха

На 24.04.2022 год., во светата и велика Недела на Пасха, Неговото високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј служеше Вечерна богослужба во митрополитскиот соборен храм на Свети Никола, во Куманово.
"Вечерна богослужба во светата и велика Недела на Пасха"

На 24.04.2022 год., во светата и велика Недела на Пасха, Неговото високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј служеше Вечерна богослужба во митрополитскиот соборен храм на Свети Никола, во Куманово.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: