Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Средба со г. Мумен Абуаркуб

На 7.9.2022 г., Неговото Блаженство оствари средба со проф. д-р Мумен Абуркуб, архитект од Палестина, голем пријател на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија и на македонскиот народ.

На 7.9.2022 г., Неговото Блаженство оствари средба со проф. д-р Мумен Абуркуб, архитект од Палестина, голем пријател на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија и на македонскиот народ.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: