Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

СОНОТ НА ПРЕСВЕТАТА НАША БОГОРОДИЦА ШТО ГО СОНИ ВО ВИТЛЕЕМ И НА ЕЛЕОНСКАТА ГОРА

СОНОТ НА ПРЕСВЕТАТА ВЛАДИЧИЦА НАША БОГОРОДИЦА ШТО ГО СОНИ ВО ГРАДОТ ВИТЛЕЕМ Пресвета Богородица сонуваше една ноќ во јудејскиот град Витлеем страшен сон. Кога се разбуди сета трепереше и се расплака. Господ Иисус Христос и` пристапи, па Таа вака Му велеше: – Мили мој Сине. Ноќва сонував страшен сон и сеуште треперам од страв и […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: