Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

ЛИХНИД (ОХРИД)

Овде времето нема почеток, Вечноста му е корен. Пламти силен оган Од древните ѕидишта И од душите на горди жители,

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: