Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Ние, Македонците, веруваме - ДООМ 1982 г.

Дека постои МАКЕДОНСКИ НАРОД во бесмртната МАКЕДОНИЈА; и дека е ТАА поделена и поробена; али, да е уште жива; и да ќе живее се додека и последно македонско срце во Светов за неа бие.
News image

Среда, 14 Септември 2022

News image

Среда, 14 Септември 2022

News image

Среда, 14 Септември 2022

News image

Среда, 7 Септември 2022

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: