Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Исусовата молитва е за сите

Митрополит Калистос Вер Всушност, ние, клириците, а особено монасите, кои немаме потреба да се грижиме за семејство и деца, ги разбираме тие услови, во кои живеат брачните христијани. Луѓето се принудени многу да работат, долго да патуваат до работното место и до дома, а навечер дома исто така имаат многу обврски… Треба да ги разбереме... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Скорешни написи

Архиви

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: