Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

ДОЛИНА НА ТИШИНАТА

Во дилината на тишината Заспивам со тревите Со мирисот на раѓањето. Скриен во боите се стопувам Со звукот на скакулците,

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: