Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Кандилото и моштите на света Ана

Во истоимениот светогорски скит, Света Ана, се чува стапалото на света Ана. Не него се препознаваат нерви и прсти. Светите мошти имаат температура од 36,5 степени, како што има секој жив човек и овие свети мошти секојдневно чудотворат. За овие свети мошти постојат сведоштва во Кодексот бр.3 од скитот: „Некој свештеник, со документ од Вселенскиот... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: