Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Бегство од Содом

(1.Мојс. 18 гл. – 19,29) Свештеник Јани Мулев „Спаси ја душата своја; и не обѕрнувај се назад“ (1.Мојс. 19, 17) Откако ангелите, т.е. Бог во вид на три ангели, го посетиле домот на Авраам, и им дале ветување на Авраам и неговата жена Сара, дека следната година ќе имаат дете, иако тие биле веќе стари,... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: