Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

„Знаеш ли како е, кога ти не ги искушуваш луѓето, а тие тебе те искушуваат?

Кога не ги крадеш, а тие тебе те крадат? Кога ги благословуваш, а тие тебе те проколнуваат? Кога им даваш милостиња, а тие, за возврат тебе ти нанесуваат неправда?Ти ги фалиш, а тие те осудуваат? Доаѓаат без никаква причина за да те разобличат,

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: