Оддели - Видеозбирка

Виктор Франкл - Потрага по смисла, 1972 г.
0
Оддел:
Поставено од Сард  .  19 јули 2016
0 издвоени
348 прегледи
1 допаѓање
0 мислења
„Потрага по смисла“ - Познатиот говор на Виктор Франкл, 1972 г, со македонски превод

За главниот фундамент во психотерапијата, остварувањето на вистинските потенцијали на човекот. Час по летање.

Мислења

0 мислења