Оддели - Видеозбирка

Дивеево. Един ден от живота на Обителта.
0
Оддел:
Поставено од Миле Миланоски  .  09 ноември 2018
0 издвоени
54 прегледи
0 допаѓања
0 мислења
Документален филм за Серафимо-Дивеевския манастир, посветен на 20 годишнината от игуменството на майка Сергия, игуменката на манастира.