ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Зошто ги почитуваме и се молиме на светителите?
0
Category:
Posted by Сард  .  November 25, 2016
0 favorites
516 views
0 likes
0 comments
Извадок од емитување во живо на 12.10.2016 г.
Антониј Петрушевски, свештеник при храм Света Троица, во Куманово. МПЦ-ОА.
www.svitok.info