Сард други канали

 .  20 јули 2016 од Сард
0 записаници .  101 видео .  1 допаѓање .  0 мислења
За православната христијанска вера и духовност.
Беседи и поуки од презвитер Ивица Тодоров.
101 видео
0 мислења