Оддели

вкупно 6 видеа
 • 02:08
  Несекојдневна крштевка во Тетово
  Поставено од Сард  .  09 ноември 2016
  Новинар : Елизабета Т. Јовановска Снимател : Зоран Мисајловски Монтажа : Анатоли Глигорчук Телевизија Ултра, ноември 2016
  342 прегледи 0 допаѓања 0 мислења 0 издвоени
 • 03:50
  Рају мој, рају
  Поставено од Сард  .  22 јули 2016
  Very beautiful song that describes the cry of Adam, sitting in front of the Heaven...
  480 прегледи 0 допаѓања 0 мислења 0 издвоени
 • 02:08
  Khmu Christian in Laos_0001.wmv
  Поставено од Сард  .  21 јули 2016
  This is a song about Holly Virgin Marry, Mother of God who is praying for us. Thongkhamkim@yahoo.com Antoniy+
  367 прегледи 0 допаѓања 0 мислења 0 издвоени
 • 25:57
  Павел Флоренски. Рускиот Леонардо
  Поставено од Сард  .  20 јули 2016
  Име на филмот: Павел Флоренский. Русский Леонардо Година: 2007. Жанр: Документарен. Траење: 26 мин. Режисер: Олег Бараев. Со вградени македонски титлови. Павел Флоренски го завршил факултетот по ф...
  388 прегледи 0 допаѓања 0 мислења 0 издвоени
 • 01:36
  Извадок од видео стрим во живо (30.06)
  Поставено од Сард  .  20 јули 2016
  Свештеник Антониј Петрушевски.
  366 прегледи 0 допаѓања 0 мислења 0 издвоени
 • 02:31
  Игумен Методиј, изложба «Валаам историја на Преображението»
  Поставено од Сард  .  19 јули 2016
  Отец Методиј, игумен во Спасо-Преображенскиот Валаамски Манастир на островот Валаам е од Македонија, и станал лауреат на годината 2012 во Република Карелија! За зацврстување на меѓунационалниот и меѓу...
  401 преглед 0 допаѓања 0 мислења 0 издвоени