Оддели

1 видео
  • 03:55
    Архиеп. Нифон: Епископите во земјата се канонски.
    Поставено од Сард  .  14 јануари 2018
    Архиепископ Филипополски Нифон, претставник на Патријархот на Велика Антиохија и на целиот Исток при Патриархот Московски на цела Русија. *** Проблемот на МПЦ е само канонски http://www.dnevnik.c...
    198 прегледи 0 допаѓања 0 мислења 0 издвоени