Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Тропар на св.Христов угодник Епископот Аматунтски ТИХОН 16 јуни / 29 јуни 2020

Како младенец возљубувајќи ја чистотата,срцето во Христови раце го предаде,Тихоне Божји угодниче,благодатта накалемувајќи се на тебе,сувото лозје во градина Господова го претвори,

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: