Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

„...Биле златни духом. А ние?“

Се изначитав коментари и се изнагледав слики од типот достоен, недостоен, короноверци и уште што ли не. Си велам, среќа што Facebook немало во времето на св. Јован Златоуст и во златниот период на Црквата, оти ќе пропаднел уште првата недела. Зошто? Затоа што тие луѓе тогаш, го гледале Христа, ближниот и својата слабост и се воздржувале од осуда на другите.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: