Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Тропар на соборот на светиот Архангел Михаил 8 ноември / 21 ноември 2020

Архистратизи на небесните воинства,ние недостојните постојано ве молиме:со вашите молитви заштитете нѐ,под покровот на крилјата на вашата славаневешествена, пазејќи нѐ нас кои усрдно пред вас

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: