Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Молитва кон свети Архангел Михаил!

Молитва кон свети Архангел Михаил Целиот си оган и ревност, свети Архангеле Михаиле, затоа ти се молиме: нашите заспани души запали ги со огнот на твојата ревност, та секогаш да Му служиме на нашиот заеднички Господ, сесрдно да те подражаваме тебе, безгрешниот и свет брат наш и врховен војсководач на сите небесни и земни војски […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: