Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Забраните, довербата и авторитетот во контекст на пандемијата КОВИД-19

Веќе пет месеци живееме во услови на пандемија. Би било разумно врз основа на тоа искуство да се планираат следните чекори за справување со состојбата. Што можеме да научиме од досегашниот тек на нештата? На прво место, дека рестриктивните мерки не само што не се ефикасни на долг рок, туку се и контрапродуктивни. Ограничувањето на […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: