Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Почитувани верници на нашата света Дебарско-кичевска епархија и на Македонската православна црква - Охридска архиепископија, во прилог Ви го пренесуваме Соопштението на САС на МПЦ-ОА, а во врска со пописот во нашата држава, којшто е во тек.

Почитувани верници на нашата света Дебарско-кичевска епархија и на Македонската православна црква - Охридска архиепископија, во прилог Ви го пренесуваме Соопштението на САС на МПЦ-ОА, а во врска со пописот во нашата држава, којшто е во тек.

 

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: