Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Вечерна богослужба за празникот Отсекување на главата на св. Јован Крстител

На 10.09.2021 год., во навечерието на празникот Отсекување на главата на св. Јован Крстител, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј служеше Вечерна богослужба во храмот на Свети Јован Крстител, во Кратово.
"Вечерна богослужба за празникот Отсекување на главата на св. Јован Крстител"

На 10.09.2021 год., во навечерието на празникот Отсекување на главата на св. Јован Крстител, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј служеше Вечерна богослужба во храмот на Свети Јован Крстител, во Кратово.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: