Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Се упокои во Господ сестра Анастасија

Се упокои во Господ сестра Анастасија (11.09.2021 06:37)

Денес, по кратко боледување, се упокои во Господ сестра Анастасија од манастирот „Воведение на Пресвета Богородица Елеуса“ во Велјуса.

Бог да ја упокои нејзината душа со сите Светии, и нас да нѐ утеши по нејзините свети молитви.

 

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: